Всичко за Гейнърите и защо те се нуждаем от тях

Гейнърът е продукт, предназначен да ви помогне да увеличите телесното си тегло. Той е богат на енергия и хранителни вещества. Полезен е за здравето и има много ползи.

Най-важното е да намерите качествен гейнър, който съдържа полезни въглехидрати, витамини и протеини. Препоръчваме ви да обърнете внимание на съдържанието. Уверете се, че не използвате нискокачествен гейнър, който е пълен със захар.

Кой се нуждае от Гейнър

Има няколко различни групи от хора, които могат да постигнат добри резултати:

  • Хората с бърз метаболизъм. Тези, които винаги горят повече калории, отколкото приемат. Ако сте слаби, независимо колко често ядете, тогава гейнърът може би е за вас.
  • Хората със слаб апетит. Ако не приемате достатъчно калории с храненето, определено трябва да си ги набавяте допълнително.
  • Хората, които изгарят повече енергия, отколкото приемат. Ако сте спортуващи и се опитвате да изградите мускулна тъкан, може да ви се наложи да използвате гейнър. Анаболните процеси изискват много енергия, в противен случай мускулите ви няма да растат.

Дозировка

Качественият гейнър съдържа около 500-1000 калории в една доза. Един прием на ден ще ви даде необходимата енергия, плюс витамините и хранителните вещества.

Говорете с вашия фитнес треньор за количеството калории, от което се нуждаете. Не консумирайте повече от една доза на ден, освен ако не сте професионален културист или вашият фитнес треньор не ви е посъветвал.

Как работи

Гейнърът е предназначен да ви помогне да качите килограми, но не забравяйте, че трябва да тренирате интензивно и редовно, за да изградите мускулна тъкан. В противен случай ще натрупате- мастна.

Energybody създаде специален гейнър, наречен Gein Pro Plus, който наистина помага за изграждането на мускулна тъкан. Използвани са въглехидрати от овес и ечемик, които не само са пълни с бавно освободена енергия, но и са богати на витамини и минерали. Продуктът съдържа висококачествен суроватъчен протеин и подсладители, без захар. Продуктите "Шоколад" и "Бисквити със сметана" са много вкусни. Направени са от обезмаслено какао на прах и други натурални съставки.

Други статии

Как да изберем подходящ протеин? Как да изберем подходящ протеин?

Протеините са жизненоважни за всички. В тялото те се усвояват, а след това се разграждат в аминокиселини, които образуват мускулната тъкан. Ежедневните нужди от протеини се покриват с месото, което ядем. Но ако редовно тренирате, тялото ви се нуждае от повече храна, за да изгради мускули. Суроватъчен протеин Суроватката е отличен източник на

Всичко за L-карнитина Всичко за L-карнитина

Ако се интересувате от фитнес, трябва да сте чували за L-карнитин поне веднъж. Този елемент е подобен на витамините В и е жизненоважен за транспортирането на мастните клетки в мускулите. Тялото ви може да го синтезира естествено. По време на тренировка, мускулите превръщат мастните клетки в енергия. Чистият L-карнитин е бял,

 Прахообразните продукти срещу течната спортна храна Прахообразните продукти срещу течната спортна храна

През последните няколко години спортното хранене се е променило много. Само преди няколко десетилетия хранителните добавки са били третирани като храна за хора с храносмилателни проблеми. Сега всички спортисти разбират, че спортните добавки са жизненоважни за постигане на резултати. Първото необходимо е здравословна диета, след това режим и спортни добавки. Плодовете и

Аминокисилини и BCAA

Аминокиселините е строителен материал за вашите мускули.

След-тренировка

Продуктите съдържат комплекс от витамини, минерали и въглехидрати за бързо възстановяване.

Протеини

Имаме огромен избор на протеини с различни вкусове.

Лоялност Нашите клиенти ни вярват
Гаранция Ние продаваме само оригинални продукти
Доставка Изпращаме стоки в цял свят
Качество Само висококачествени продукти