Как да изберем подходящ протеин?

Протеините са жизненоважни за всички. В тялото те се усвояват, а след това се разграждат в аминокиселини, които образуват мускулната тъкан.

Ежедневните нужди от протеини се покриват с месото, което ядем. Но ако редовно тренирате, тялото ви се нуждае от повече храна, за да изгради мускули.

Суроватъчен протеин

Суроватката е отличен източник на висококачествен и чист протеин. Това прави суроватъчния толкова популярен. Когато купувате суроватъчен протеин- концентрат, проверете колко калории съдържа. Някои концентрати могат да имат от 20% до 65% въглехидрати. Разбира се, той ще е с невероятен вкус, но колкото повече въглехидрати съдържа, толкова повече калории ще има.

Опитайте протеина от суроватка на Energybody, той се състои от висококачествени съставки с концентрат на суроватъчен протеин:

  • Количеството на концентрата е 70%.
  • Вкусът е обогатен с протеин- суроватка на прах и естествени аромати.
  • Невероятно богат вкус с минимален брой калории.

Изолат

Човек лесно може да разбере какво представлява един изолат, тъй като името му говори само за себе си. Продуктът обикновено съдържа около 90% чист протеин и е създаден за културисти с по-голяма нужда от него. Ако просто имате потребност от чист протеин, без никакви аромати, това е храната за вас. Обикновено този вид не е толкова вкусен, колкото концентрата.

Energybody създаде 100% суроватъчен изолат:

  • Създадохме възможно най-чистия продукт.
  • Не съдържа никакви аромати или добавки.
  • Вкусът е естествен, но не горчив, а много мек и приятен.

Хидролизат

Основната разлика между протеина и протеиновия хидролизат е, че последният е мигновено разтворим, по-лесен е за усвояване, а ефектът идва по-бързо.

Разделянето на протеиновата верига обаче отнема и всичките допълнителни хранителни вещества. Имуноглобулините, които се срещат в нея, спомагат за стимулиране и поддържане на имунната система. Друго нещо за хидролизата е, ще може да има горчив вкус. Няма много ползи от използването на хидролизат, освен ако наистина не се нуждаете от лесно смилаем продукт.

Защо Energybody са по-добри

Ние сме много по-напред от конкуренцията, що се отнася до качеството и разнообразие. Energybody е марка с широка гама от продукти за спортно хранене. Проверявайки сертификацията за спортно хранене, можете да се уверите, че марката ни е международно призната. Когато пазарувате от нас, получаване най-доброто качество.

Други статии

Всичко за Гейнърите и защо те се нуждаем от тях Всичко за Гейнърите и защо те се нуждаем от тях

Гейнърът е продукт, предназначен да ви помогне да увеличите телесното си тегло. Той е богат на енергия и хранителни вещества. Полезен е за здравето и има много ползи. Най-важното е да намерите качествен гейнър, който съдържа полезни въглехидрати, витамини и протеини. Препоръчваме ви да обърнете внимание на съдържанието. Уверете се, че

Всичко за L-карнитина Всичко за L-карнитина

Ако се интересувате от фитнес, трябва да сте чували за L-карнитин поне веднъж. Този елемент е подобен на витамините В и е жизненоважен за транспортирането на мастните клетки в мускулите. Тялото ви може да го синтезира естествено. По време на тренировка, мускулите превръщат мастните клетки в енергия. Чистият L-карнитин е бял,

 Прахообразните продукти срещу течната спортна храна Прахообразните продукти срещу течната спортна храна

През последните няколко години спортното хранене се е променило много. Само преди няколко десетилетия хранителните добавки са били третирани като храна за хора с храносмилателни проблеми. Сега всички спортисти разбират, че спортните добавки са жизненоважни за постигане на резултати. Първото необходимо е здравословна диета, след това режим и спортни добавки. Плодовете и

Аминокисилини и BCAA

Аминокиселините е строителен материал за вашите мускули.

След-тренировка

Продуктите съдържат комплекс от витамини, минерали и въглехидрати за бързо възстановяване.

Протеини

Имаме огромен избор на протеини с различни вкусове.

Лоялност Нашите клиенти ни вярват
Гаранция Ние продаваме само оригинални продукти
Доставка Изпращаме стоки в цял свят
Качество Само висококачествени продукти